Termeni si conditii

Date de contact:
NATURALPIXEL SRL.
Sediu social: Bucuresti Sectorul4, Strada PRIDVORULUI, Nr. 19, PARTER, Bloc 20, Scara 1, Ap. 2.
Cod unic de inregistrare 37372585 din data 11.04.2017.
Numar de ordine in registrul comertului J40/S0S3/2017 din data 11.04.2017.
Capital social: 200 RON

Preambul
Pentru folosirea platformei https://www.nutritio.ro, in continuare „Platforma”, este recomandat sa cititi si sa acceptati termenii si conditiile de mai jos, in continuare „Termeni si Conditii”, care au valoarea unui contract incheiat intre societatea NATURALPIXEL S.R.L. si orice persoana, client sau utilizator, care acceseaza platforma. Folosirea in continuare a platformei implica acceptarea integrala si neconditionata a acestor Termeni si Conditii. In situatia in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile, va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@nutritioapp.com.

Termenii si Conditiile se aplica tuturor vanzarilor de produse si serviciilor realizate de societatea NATURALPIXEL S.R.L. prin intermediul platformei Nutritio.

Termenii si Conditiile pot fi modificate oricand de catre NATURALPIXEL. Astfel de modificari vor fi considerate ca acceptate prin simpla utilizare a platformei, urmand a produce efecte juridice numai in cazul contractelor viitoare, nu si in cazul contractelor deja incheiate.

Definitii:
Continut gratuit este continutul accesibil in mod public fara a fi necesara crearea unui cont in platforma.

Continut contra cost este continutul accesibil de catre utilizatorii care au creat un cont in platforma si au achitat abonamentul lunar aferent.

Bonus reprezinta serviciile digitale pe care NATURALPIXEL il poate oferi Clientului in mod gratuit si pe o perioada determinata la achizitia de Continut contra cost.

Client este orice persoana care a acceptat Termenii si Conditiile, care foloseste platforma, incluzand accesul, navigarea sau crearea unui cont pe platforma, si care a lansat o Comanda prin intermediul platformei, iar Comanda a fost confirmata de catre NATURALPIXEL;

Comanda este o forma de comunicare electronica ce intervine intre Client si NATURALPIXEL, prin care Clientul solicita livrarea Continutului selectat, si este de acord sa il primeasca si sa il plateasca in conditiile prevazute in acesti Termeni si Conditii;

Contul este sectiunea din platforma care poate fi accesata de Client prin introducerea unei adrese de e-mail si a unei parole; Contul permite Clientului transmiterea Comenzii si contine informatii despre acesta si istoricul sau in Site, facturi emise etc.

Contract reprezinta acesti Termeni si Conditii impreuna cu Comanda, confirmata de catre NATURALPIXEL printr-un e-mail;

Continutul inseamana acele produse digitale si/sau servicii care pot fi, dupa caz, orice inregistrare sonora si/sau video si/sau text in orice fel de format si/sau conferinte interactive in format multimedia si/sau fotografii, si/sau imagini, prezentate in cadrul platformei, si/sau ore de consultanta, si la care accesul se face, dupa caz, gratuit sau contra cost;

Utilizator este orice persoana care a acceptat Termenii si Conditiile prin folosirea Site-ului, incluzand accesul, navigarea sau crearea unui cont in platforma.

Acord privind comunicarea prin mijloace electronice
Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii, va exprimati consimtamantul cu privire la faptul ca orice comunicare in legatura cu incheierea, executarea sau incetarea Contractului va fi transmisa in mod electronic.

Lansarea si confirmarea Comenzii
Prin completarea si finalizarea unei Comenzi pentru achizitionarea de Continut, Clientul accepta oferta NATURALPIXEL cu privire la Continut. Momentul incheierii Contractului este acela cand NATURALPIXEL transmite catre Client o confirmare a acceptarii Comenzii prin intermediul postei electronice sub forma unui mesaj de bun venit in platforma, fara a fi necesara nicio alta confirmare de primire din partea Clientului. O Comanda neconfirmata de NATURALPIXEL conform celor de mai sus, nu are valoarea unui Contract intre NATURALPIXEL si Client.

Dreptul de proprietate intelectuala
NATURALPIXEL este titularul exclusiv al drepturilor de proprietate intelectuala asupra Platformei, Software-ului si Continutului, graficii, logo-urilor si imaginilor incarcate pe Site. Drepturile care va sunt acordate sunt numai drepturi de utilizare neexclusive si netransmisibile. Neexercitarea sau exercitarea cu intarziere de catre NATURALPIXEL a drepturilor sale decurgand din Contract nu va fi considerata renuntare, dupa cum exercitarea singulara sau partiala a oricarui drept nu va impiedica exercitarea in continuare a altui drept.

Continutul este proprietatea exclusiva a NATURALPIXEL, iar utilizarea sa de Client este supusa acestor Termeni si Conditii. Clientul se obliga sa respecte drepturile de proprietate intelectuala ale NATURALPIXEL asupra Continutului. Cu exceptia drepturilor acordate potrivit paragrafului de mai jos, Clientului nu ii este permis sa copieze, sa distribuie, sa publice, sa transmita, sa transfere, sa vanda, sa difuzeze, sa inchirieze, sa imprumute, sa modifice, sa adapteze, sa editeze sau sa sub-licentieze Continutul. Clientului nu ii este acordat niciun drept de utilizare in scopuri publicitare a Continutului.

NATURALPIXEL acorda Clientului, in schimbul platii Pretului de catre acesta din urma, un drept de utilizare neexclusiv si netransmisibil asupra Continutului selectat de Client. Dreptul de utilizare este numai pentru uzul personal al Clientului, fiind exclusa orice utilizare comerciala.

Pret. Facturare
Pretul corespunzator Continutului achizitionat este cel specificat pe Site si evidentiat in Comanda finalizata de Client si confirmata de NATURALPIXEL.

Pretul Continutului se achita in lei (RON), anterior utilizarii acestuia. NATURALPIXEL isi rezerva dreptul de a anula orice Comanda atunci cand pretul Continutului a fost eronat afisat in Site, inclusiv dintr-o eroare tehnica.

NATURALPIXEL va emite catre Client o factura pentru Continutul comandat, pe baza datelor de facturare ale Clientului pe care acesta le-a pus la dispozitia NATURALPIXEL in prealabil.

Modalitati de plata
Modalitatile de plata a Continutului sunt urmatoarele:

Plata prin Credit Card: In cazul platii prin credit card, Clientul introduce in aplicatie datele de identificare ale cardului cu care va efectua plata, din contul de card al Clientului urmand a fi debitata suma necesara platii Continutului.

In cazul in care NATURALPIXEL nu obtine confirmarea alimentarii contului prin transfer bancar in termen de 7 zile de la data Comenzii, Comanda este anulata, iar Contul creat de Client este sters. In situatia in care, indiferent din ce motiv, alimentarea contului prin transfer bancar are totusi loc dupa expirarea termenului de 7 zile, Clientul are posibilitatea sa sesize NATURALPIXEL completand formularul de reclamatii ([n]) si sa solicite restituirea sumei platite, caz in care NATURALPIXEL i-o va restitui in acelasi cont bancar din care a fost efectuata plata, in termen de 15 zile de la data solicitarii. In cazul in care Clientul va solicita reactivarea Comenzii, acesta, numai dupa primirea acceptului din partea NATURALPIXEL, va putea reinitia Comanda prin intermediul Site-ului selectand aceeasi modalitate de plata prin transfer bancar. In situatia in care Continutul pentru care a fost lansata Comanda nu mai e disponibil pe Site, NATURALPIXEL va restitui in contul bancar din care a fost efectuata plata, suma platita de Client.

Dreptul de retragere
In conformitate cu prevederile legale, sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract, furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al Clientului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere, precum si contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al Clientului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre NATURALPIXEL.

In considerarea celor de mai sus, Clientul intelege si accepta ca obiectul prezentului contract presupune furnizarea de catre NATURALPIXEL de continut digital care nu este livrat pe suport material, dandu-si acordul prealabil expres pentru furnizarea continutului digital si confirmand pe aceasta cale ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere prevazut de lege. Clientul confirma, de asemenea, ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre NATURALPIXEL si, pe aceasta cale, isi da in mod expres si prealabil acordul pentru inceperea executarii contractului.

Declaratii
NATURALPIXEL nu ofera servicii, remedii, tratamente si/sau interpretarea analizelor medicale, ci ofera recomandari pentru imbunatatirea stilului de viata al persoanei. NATURALPIXEL atrage atentia ca orice afectiune medicala trebuie investigata si tratata sub supravegherea unui cadru medical calificat. NATURALPIXEL recomanda consultanta nutritionala cu specializare pe stil de viata sanatos, care poate conduce la atingerea unei greutati normale a persoanelor, insa acestea nu reprezinta o garantie a acestui rezultat si nu substituie serviciile medicale. NATURALPIXEL este doar un intermediar intre Client si Nutritionist, toata raspunderea asupra dietei urmate de client fiind suportata de catre Specialistul care ofera consultanta prin intermediul platformei.

Dreptul la despagubiri
Clientul va avea dreptul sa solicite despagubiri pentru prejudiciile aparute ca urmare a neexecutarii totale sau partiale a Contractului de catre NATURALPIXEL. Cu toate acestea, NATURALPIXEL nu poate fi tinuta responsabila pentru pierderile pe care nici Clientul nici NATURALPIXEL nu le putea prevedea in mod rezonabil la inceputul utilizarii de catre Client al Platformei si nici pentru pierderile care nu rezulta ca urmare a culpei sau unei incalcari a obligatiilor legale sau contractuale din partea NATURALPIXEL. Responsabilitatea pe care NATURALPIXEL, ca furnizor de Continut, o are fata de Clienti in ceea ce priveste despagubirile este limitata la pretul platit pentru achizitia Continutului la care se refera reclamatia Clientului. NATURALPIXEL nu are nicio responsabilitate fata de Client cu privire la Continutul pe care acestia l-ar considera ca ofensator sau inoportun. Niciuna dintre conditiile prevazute de prezenta clauza nu afecteaza drepturile pe care legea le recunoaste persoanelor in calitate de consumatori.

Forta majora
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Prin forta majora se intelege orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil, intervenit dupa intrarea in vigoare a contractului si care impiedica executarea partiala sau integrala a obligatiilor asumate de parti.

Contul
In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale Site-ului este necesara crearea unui cont personal („Contul”). Prin utilizarea Site-ului, Clientul isi asuma integral responsabilitatea pentru toate activitatile realizate prin intermediul Contului pe care il deschide pe Site. In consecinta, Clientul este singurul responsabil de asigurarea securitatii parolei Contului si a altor date de acces.

In cazul in care securitatea Contului detinut este compromisa, este necesar sa fie anuntata imediat NATURALPIXEL, in calitate de administrator al Site-ului. NATURALPIXEL nu poate fi facuta responsabila pentru daunele cauzate Clientilor / oricaror terti prin utilizarea neautorizata a Contului.

Procedura de solutionare a reclamatiilor
Pentru sesizari sau reclamatii legate de Continutul achizitionat din platforma, va rugam sa ne contactati la contact@nutritioapp.com. NATURALPIXEL va solutiona orice sesizare sau reclamatie in termenul maxim de 30 de zile calendaristice de la primirea acesteia.

Prin deschiderea Contului in Site si/sau prin transmiterea Comenzii, Clientul isi exprima in mod expres consimtamantul ca NATURALPIXEL sa ii transmita comunicari comerciale referitoare la Continutul oferit de NATURALPIXEL. In cazul in care Clientul nu doreste primirea unor astfel de comunicari, acesta se poate dezabona accesand linkul cu aceasta destinatie din mesajul eletronic primit.

NATURALPIXEL nu colecteaza alte date personale decat cele furnizate de Client. In situatia in care Clientul nu doreste ca NATURALPIXEL sa colecteze datele personale ale acestuia, Clientul nu trebuie sa furnizeze aceste date. Clientul poate solicita NATURALPIXEL, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, stergerea datelor personale prelucrate; stergerea datelor personale va fi insotita de stergerea Contului din Site.

Cesionarea si subcontractarea obligatiilor NATURALPIXEL
NATURALPIXEL poate cesiona si/sau subcontracta catre terti, in tot sau in parte, prezentul contract, cu informarea Clientului, nefiind necesar acordul acestuia. NATURALPIXEL va fi responsabil fata de Client pentru indeplinirea corespunzatoare a tuturor obligatiilor asumate prin Contract.

Legea aplicabila. Jurisdictia
Contractul este incheiat in limba romana si este guvernat de si va fi interpretat conform legii romane. Partile convin ca toate neintelegerile referitoare la contract sau la interpretarea, executarea ori incetarea acestuia sa fie rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care solutionarea nu este posibila in mod amiabil, litigiile vor fi solutionate de catre instanta judecatoreasca competenta potrivit legii.

Livrare
Produsele digitate (accesul in platforma) vor fi livrate in termen de maxim 24 ore de la efectuarea platii in zilele lucratoare, cel mai frecvent livrarea se face instant.

Returnarea banilor
In cazul in care Clinetul doreste returnarea banilor, aceasta se va realiza in termen de 30 zile, in baza unei cereri trimise la adresa de email contact@nutritioapp.com in termen de 15 zile de la plata serviciilor/produselor digitale.

Protectia datelor
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice NATURALPIXEL SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopurile colectării datelor sunt: servicii de sanatate, statistica, cercetare stiintifica, reclama, marketing si publicitate.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare la inscrierea in platforma Nutritio. Refuzul dvs. determină incapacitatea noastra de a va oferi acces in platforma Nutritio.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: nutritionistul/medicul care supervizeaza programele nutritionale daca sunteti beneficiar al unui program nutritional; niciunei alte parti daca sunteti nutritionist/medic/furnizor de servicii nutritionale.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de email contact@nutritioapp.com. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.